4 tips om babypulver

Babypulver kan man bruke på mange flere bruksområder enn de fleste vet. Kanskje kan du noen fra før som at det skal brukes på barn, men vi skal her i gi deg 4 tips på hvordan du kan bruke babypulver på. Og kanskje blir babypulver et fast innslag hjemme fremover selv om du ikke har barn.

Fjerning av oljeflekker på klær:

Hvis du skulle være uheldig å søle olje på klærne dine er et godt råd å strå på babypulver og la klesplagget stå over natten. Babypulveret skal klare å tiltrekke seg oljen ut av fibrene på klærne og du kan nå vaske klærne trygt uten å bekymre deg for at den nye skjorte din har fått på seg en oljeflekk som du ikke blir kvitt.

Loppemiddel:

Har du husdyr kan du til tider være bekymret for lopper. Strør du litt babypulver på husdyret ditt og evt. tøy vil dette fjerne loppene.

Bli kvitt svetteflekker:

Dryss litt babypulver på skjorten under armene og kragen, og deretter stryk områdene for å hindre svetteflekker på hvite skjorter. Pulveret danner en barriere som holder svette og andre kroppsvæsker i å sive ut. Dessverre er dette en prosses du må gjenta hver gang du vasker skjorten din.

Shampoo for fett hår:

Har du plutselig gått tom for Shampoo og har fet hår så er babypulver løsningen din. Shampoo inneholder ofest det samme som babypulver, bare at det dette er blandet ut med forskjellige parfymer. Alt du trenger å gjøre er å drysse babypulver på håret ditt og gni det inn med fingrene ned til hårrøttene. Forsett å gni det inn til du ikke ser det lenger. Så er det å hoppe i dusjen og få det bort. Voila! Du har rent hår.

 

Bildet i artikkelen er gjengitt med tillatelse fra twobee/ FreeDigitalPhotos.net

Facebook Kommentarer