Selvfiks.net er mulig en av Norges største DIY (Do-it-Yourself) nettsider. Vi ønsker å gjøre din hverdag lettere ved å gi deg enkle, men gode løsninger. Vårt motto er: «Hvis du kan fikse det selv, så hvorfor betale andre for å gjøre det». Vi kaller det å «Selvfikse». Vi i Selvfiks.net har skjønt at ikke alle har en rørleger, elektriker, mekaniker, eller annen fagutdannet venn som kan hjelpe oss med ting og kanskje ikke økonomien strekker til hellerr. Da må man gjøre ting selv, noe vi i Selvfiks.net liker å gjøre.

Selvfiks.net er ment for folk som liker å fikse selv, ønsker å spare penger og er i hovedsak en nettside for alle i alle aldersgrupper.

Selvfiks.net vil alikevel påpeke at enkelte ting som man gjerne skulle ha fikset selv kan være lovstridig etter norsk lov og derfor anbefaler selvfiks.net at folk avstår fra slike oppgaver. Eksempel på det er enkelte elektriker jobber. Les mer om «vilkår for bruk» for mer informasjon.

Sponsor:

Logo Being Trendy sort tekst
Selvfiks sponses av Being Trendy. Med sponsor så holdes Selvfiks aktiv og gis mulighet for utvikling. Being Trendy er en nettbutikk som har sett utviklingen i samfunnet som har gått mer og mer i retning av en hyppig utskiftning av motebaserte produkter. Denne trenden kan for mange være kostbar, og ikke alle klarer å følge med. Den økonomiske belastningen blir ofte for stor.

Derfor har vår sponsor gjort noe med dette. Being Trendy ønsker å tilby produkter som til enhver tid følger utviklingen i motebildet, samt priser som er tilpasset det moderne forbrukersamfunnet. Det vil for mange være uaktuelt å kjøpe dyre merkevarer for å kunne være trendy og in. Det er for denne gruppen de ønsker å tilby sine produkter.

For mer informasjon besøk vår sponsor på: https://beingtrendy.no/

Du kan også bidra!

Selvfiks.net inviterer alle, også fagfolk, til å dele sin kunnskap til ting man kan gjøre selv.

Hvis man ønsker å dele denne kunnskapen kan man rett og slett bare registrere seg på nettsiden vår. Ikke lenge etter kan du også publisere artikler på Selvfiks.net etter at vi har kvalitetsjekket din artikkel.

Det er også mulighet for å be om at artikler produseres av Selvfiks sin administrasjon. Vi kan også legge ut artikler for deg, hvis det ikke er ønskelig å registrere seg og evt. holde seg anonym.

Denne muligheten gjelder alle som har noen tips eller triks som de ønsker å dele med andre.

Alt dette gjør du enkelt ved å sende en e-post til oss på Post@selvfiks.net, eller benytte kontaktskjemaet på Selvfiks.net.

Vi har gjort det enkelt å registrere seg hos oss. 

For mer informasjon om dette kan du lese vår personvern erklæring.
For  registrering: http://www.selvfiks.net/registrer/